Activisten breken in bij Apeldoornse slachterij Ekro en ketenen zich vast: ‘Totaal misdadig’

Video + updateEr is gisteravond ingebroken door 84 dierenactivisten bij kalverslachterij Ekro in Apeldoorn. Nadat ze een weg naar binnen hadden gevonden, ketenden ze zichzelf vast in de productieruimten. De politie kwam in actie om ze los te maken en af te voeren. Ekro heeft aangifte gedaan.

63 reacties

 • Daan Douma

  3 maanden geleden
  Grootschalige veranderingen zijn nooit bereikt zonder protest dat lastig was. Er zijn geen mensen gewond geraakt, er is alleen het noodzakelijke beschadigd. Dit is gewoon vreedzaam protest. Waarom is massale mishandeling en machinaal doden legaal en het verzet er tegen niet?
 • Chris Kruiper

  3 maanden geleden
  @Ine Van Dijk Het zijn criminelen. Ze houden zich niet aan de wet. Kiest een dier er voor om opgegeten te worden nee...nee maar getraumatiseerde dieren? Houd toch op....je kijkt schijnbaar ook niet naar de natuur? Naar roofvogels, hoe een fret of een bunzing te keer gaat. Een leeuw moet ook maar aan de spinazie etc. De natuur is eten en gegeten worden. @anoniem. Ben je ook voor drugshandel? Je staat achter criminele activiteiten.
 • Ine Van Dijk

  3 maanden geleden
  Men moet eens ophouden deze activisten te criminaliseren,zij zijn de stem voor dieren die dat zelf niet kunnen,de walgelijke wreedheden op dieren en hoe mensen daar mee omgaan is vaak weerzinwekkend,gelukkig eet ik geen vlees ik hoef geen vlees van getraumatiseerde dieren helaas zijn veel mensen oppervlakkig en vinden alles prima,gelukkig daarom dat activisten het wel voor deze dieren opnemen,mijn zegen hebben ze
 • J.P.P. Renaud

  3 maanden geleden
  JanR Niet goed te praten actie. Iedereen mag een mening ergens over hebben maar vergrijp aan andermans eigendommen is nooit geoorloofd. Hier horen strenge straffen opgelegd te worden.
 • Geert Penninga

  3 maanden geleden
  dit is niet te pruimen opsluiten deze mislukkelingen

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn