Apeldoorner René Heus wist niet wat hij hoorde toen hij onlangs met een hevige bloeding van zijn implantaat in het holst van de nacht naar Deventer moest.
Volledig scherm
PREMIUM
Apeldoorner René Heus wist niet wat hij hoorde toen hij onlangs met een hevige bloeding van zijn implantaat in het holst van de nacht naar Deventer moest. © Maarten Sprangh

Acute kiespijn ’s nachts? Als Apeldoorner wacht je dan een flinke rit: ‘Wist niet wat ik hoorde’

Acute kiespijn of tandpijn? Tand afgebroken of een kroon uitgevallen? Als inwoner van Apeldoorn ben je voor spoedhulp buiten de reguliere openingstijden sinds 1 juli veroordeeld tot een rit naar Deventer. ,,Ik wist niet wat ik hoorde”, is Apeldoorner René Heus nog altijd stomverbaasd.

36 reacties

 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  @ Guus Bulters, van de huidige en toekomstige gepensioneerden is al 20% afgehaald door niet te indexceren. Je vergeet dat gepensioneerden hun hele leven premie hebben betaald. Dat geld is niet van de regering maar van de mensen die premie hebben betaald. Uitgesteld loon.
 • michel nales

  1 maand geleden
  Tja als je allemaal dames selecteert om op te leiden in de medische sector maar dan ook nog numerus fixus toepast onderwijl ze in de rij staan om deze medische opleiding in te weillen dan vraag je je toch af wie dit zo bepaald . Het is de wereld op zijn kop in dit bizarre land en werken loont dus niet en iedereen gaat lekker de 3 of vierdaagse werkweek in aangezien onder aan de streep er het zelfde overblijft in dit land van belastingen. Walgelijk.
 • ineke koppelman-meijerink

  1 maand geleden
  R Postkamp. Het niet ieders keus om minder mobiel te zijn........zij zijn afhankelijk van andere "hulpverleners"
 • Guus Bulters

  1 maand geleden
  Lang leve de privatisering; het zou goedkoper moeten worden, maar de zorg is er ook met sprongen op achteruit gegaan. Het korter willen werken is niet alleen bij de tandartsen, kijk eens bij de huisartsen, precies hetzelfde. En wat dacht je van de huidige generatie; 4 dagen, tegen een woekersalaris, werken is lang genoeg, stel je voor dat je een dag van een meerdaags festival moet missen. En voor pensioenen kunnen we wel bij de huidige gepensioneerden, wat afhalen.
 • Frans van den Bos

  1 maand geleden
  Ik had een baas die altijd wakker werd van de kiespijn. Zijn motto was voldoende spoelen met brandewijn hij spuugde het niet uit maar dronk het op, hij leeft niet meer, hij is begraven een jaar of 10 geleden. Maar er is geen slak, worm of ander dier die daar normaal loopt, kruipt of vliegt ook nu niet na tien jaar.