Adriana Plaggenborg kreeg dinsdagmiddag de schrik van haar leven, toen ze een steenmarter in een spouw hoorde. De brandweer en dierenambulance redden het dier uit zijn benarde positie.
Volledig scherm
PREMIUM
Adriana Plaggenborg kreeg dinsdagmiddag de schrik van haar leven, toen ze een steenmarter in een spouw hoorde. De brandweer en dierenambulance redden het dier uit zijn benarde positie. © Luciano de Graaf

Adriana (24) uit Apeldoorn krijgt op toilet schrik van haar leven: een steenmarter in hoge nood

Adriana Plaggenborg (24) uit Apeldoorn schrok zich een hoedje toen ze naast haar op het toilet ineens een geritsel en geschuif hoorde. Aan de andere kant van de muur had een steenmarter zich in de spouw in de nesten gewerkt. Uiteindelijk moesten de brandweer en de dierenambulance erbij komen. Met Adriana én de marter gaat het naar omstandigheden goed. ,,Ik was bang dat ie omhoog zou komen.”

0 reacties

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn