Volledig scherm
Nysingh Apeldoorn. © Google Streetview

Advocaten en notarissen komen met Nysingh Academy

Nysingh advocaten en notarissen gaat zich verder profileren als 'kenniskantoor’. Daarom lanceert het kantoor - met vestigingen in Apeldoorn, Zwolle, Arnhem en Utrecht - de Nysingh Academy.

Nysingh is door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) al erkend als opleidingsinstituut. Bij de door de Nysingh Academy verzorgde seminars, bijeenkomsten en trainingen zijn dan ook opleidingspunten te behalen.

Nysingh doet al jaren veel aan kennisoverdracht, geeft het kantoor aan. Onder meer worden er seminars en trainingen gegeven - deels online -  en claimt het een groot aanbod te hebben aan whitepapers, e-books en publicaties. Het gehele trainingenaanbod wordt nu samengebracht in de Nysingh Academy.

Online

Afgelopen donderdag ging het bijvoorbeeld over 'bijzondere bedingen in de arbeidsovereenkomst'. Komende donderdag is er een bijeenkomst voor bestuurders, managers en juristen in de zorg, in het kader van samenwerking en fusies. Volgende week dinsdag staat er een online seminar op het programma over ‘onwinbare bodembestanddelen bij onteigening’.

Voor advocaten- en notarissenkantoor Nysingh werken ruim honderd specialisten. Het kantoor richt zich met name op de sectoren overheid, zorg, onderwijs, handel & industrie, insurance en food & agri.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn