Agente Annet zegt dat haar chef Wout haar thuis heeft verkracht.
Volledig scherm
PREMIUM
Agente Annet zegt dat haar chef Wout haar thuis heeft verkracht. © Jeroen Nissen

Agente stelt door politiechef (57) verkracht te zijn: ‘Dit zijn ernstige beschuldigingen’

Een agente uit Arnhem heeft bij justitie aangifte gedaan van verkrachting door haar chef. De politiechef zou de politievrouw thuis in haar woning hebben verkracht. Althans dat heeft ze verklaard. Het Openbaar Ministerie onderzoekt de aangifte.

3 reacties

 • bassie van adel.

  7 dagen geleden
  jajaja, Sanny, ook jij was erbij.......
 • Erik Biesemaat

  7 dagen geleden
  @ Sanny Klingler, ‘Wout’ mag blij zijn dat u niet de rechter bent die over de zaak gaat oordelen. Gelukkig kan iemand in Nederland pas veroordeeld worden als wettig en overtuigend is bewezen dat hij of zij het gedaan heeft.
 • Sanny Klingler-Sadelaar

  7 dagen geleden
  Wat een smerige zaak. Die man is daar in zijn uniform op af gegaan met de wetenschap dat hij dan de meerdere van Annet was en zij ( in haar gewone kleding) zat daar mijlen-ver onder. Alleen al het feit dat Wout zijn uniform bewust heeft aangetrokken verdient al een flinke straf. Een laag-bij-de-grondse daad die los van de rest al een straf verdient. Het politieuniform stáát ergens voor en dat zijn allemaal positieve dingen die hij hiermee flink door het slijk heeft gehaald. Flink straffen dus!
 1. SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen
  Liveblog

  SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen

  Bij een overwinning op Eemdijk kwam het kampioenschap wel héél dicht bij voor SV Urk. Maar het liep compleet anders op De Vormt, waardoor de titelstrijd in de Hoofdklasse B toch weer spannend is. In de Derde Divisie kreeg VVOG een flinke tik te verwerken, terwijl DVS’33 dure punten liet liggen in de strijd om de derde periodetitel. Er viel genoeg te genieten deze speeldag, met ook nog de kraker Batavia’90 en de derby tussen DOS en Go-Ahead Kampen.

Apeldoorn