Politieagenten in Apeldoorn gingen dinsdag de straat op om flyers te verspreiden met een getuigenoproep. De flyeractie is onderdeel van het onderzoek naar een schietpartij in oktober waarbij de 41-jarige Michel Zuman om het leven kwam.
Volledig scherm
Politieagenten in Apeldoorn gingen dinsdag de straat op om flyers te verspreiden met een getuigenoproep. De flyeractie is onderdeel van het onderzoek naar een schietpartij in oktober waarbij de 41-jarige Michel Zuman om het leven kwam. © Luciano de Graaf / Politie Apeldoorn

Agenten met flyers de straat op in onderzoek naar fatale schietpartij in Apeldoorn

Voor het onderzoek naar de schietpartij in Apeldoorn waarbij eind oktober de 41-jarige Michel Zuman om het leven kwam, zijn politieagenten gisteren de straat op gegaan. Het rechercheteam deelde in de Apeldoornse wijken Mheen en Osseveld flyers uit, in de hoop dat dit extra aanknopingspunten oplevert.

  1. Kan Apeldoornse trainer Peter Wesselink met DVS’33 uit Ermelo profclub Vitesse uit het bekertoernooi wippen?
    PREMIUM

    Kan Apeldoorn­se trainer Peter Wesselink met DVS’33 uit Ermelo profclub Vitesse uit het bekertoer­nooi wippen?

    ,,Het is vooral lekkere spanning”, zegt Peter Wesselink. De Apeldoornse trainer van DVS’33 uit Ermelo, die zelf een verleden heeft bij Vitesse, maakt zich met zijn manschappen op voor de bekerwedstrijd tegen de Arnhemmers, dinsdagavond in het Gelredome. Natuurlijk hopen ze op een stunt. ,,We moeten zo lang mogelijk in de wedstrijd blijven, dan kunnen er gekke dingen gebeuren.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn