Dylan de Bruin zette AGOVV nog op voorsprong, maar zag HV/Veerhuys alsnog langszij komen. De Apeldoorners verloren met 4-5.
Volledig scherm
PREMIUM
Dylan de Bruin zette AGOVV nog op voorsprong, maar zag HV/Veerhuys alsnog langszij komen. De Apeldoorners verloren met 4-5. © Pim Velthuizen

AGOVV Futsal juicht te vroeg tegen HV/Veerhuys en krijgt alsnog nederlaag te verwerken

Een Top-8 klassering in de eredivisie dreigt langzaam uit zicht te raken voor AGOVV Futsal. Bij een overwinning in de thuiswedstrijd tegen HV/Veerhuys hadden de Apeldoorners de blik omhoog mogen richten. Ze juichten vrijdagavond evenwel te vroeg. Een 3-1 voorsprong veranderde in het tweede gedeelte van de tweede helft binnen no-time in een 4-5 nederlaag.

  1. KAART | Flinke stijging aantal besmettingen in Oost-Nederland, Noordoostpolder blijft zorgenkindje
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Flinke stijging aantal besmettin­gen in Oost-Nederland, Noordoost­pol­der blijft zorgenkind­je

    De dalende trend met positieve coronatesten zet niet door. Het aantal positieve testen bij de GGD is afgelopen dag zelfs flink toegenomen: in het hele land is het aantal besmettingen gestegen naar 23.153 en in de veiligheidsregio’s in Oost-Nederland werden afgelopen dag met 2187 besmettingen ook meer positieve testen geregistreerd. De gemeente Noordoostpolder blijft het zorgenkindje van de regio.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn