De wijk Berg en Bos beklaagt zich over parkeeroverlast door Apenheul.
Volledig scherm
PREMIUM
De wijk Berg en Bos beklaagt zich over parkeeroverlast door Apenheul. © Wijkvereniging Berg en Bos

AGOVV verzet zich tegen plannen van gemeente Apeldoorn: ‘Handen af van onze velden’

Twee voetbalvelden van AGOVV worden binnen anderhalf jaar weer overloopparkeerplaats van Apenheul. Dat stelt de gemeente Apeldoorn tijdens een juridische procedure over overlast die wijkbewoners ondervinden door Apenheul-parkeren. Daarvoor zou het de gemeente volgend jaar moeten lukken om de velden te ‘annexeren’, zoals AGOVV het noemt. Wijkbewoners geloven daar niets van. De club verzet zich met hand en tand.

11 reacties

 • Frank Appels

  2 maanden geleden
  Parkeerdek of garage kunnen gefinancierd worden door verkoop bouwkavels op de garage/parkeerdek, totale terrein is ca 80.000 m2 , gemiddelde bouwgrond prijs in B&B 400.-/m2
 • kor Flokstra Kor

  2 maanden geleden
  Toen ik nog in de wijkraad zat ,opperden de bestuurders van de wijkraad om een transferium buiten het centrum te bouwen. De beste plek leek bij de Chantarel te zijn. Vandaar met pendelbussen naar Apenheul te vervoeren met bussen van de vereniging veteranenbussen. Deze bussen konden dan bij de Apenheul ,julianatoren en paleis het Loo langs om bezoekers te brengen en op te halen. Gemeente Apeldoorn vond dit te duur.
 • P. Versteegen

  2 maanden geleden
  Mooi idee een parkeerdek of -garage maar wie gaat dat dan betalen?? 95% van de inwoners van Apeldoorn heeft geen baat bij deze oplossingen, maar zouden wel moeten bijdragen. Iemand een beeld bij de kosten
 • Bart van den Heuvel

  2 maanden geleden
  De AGOVV velden zijn van die voetbalclub en al vele jaren is dat zo. Maak een andere grote plek voor parkeerders elders in het centrum van Apeldoorn dan kunnen die ook in het centrum van Apeldoorn een deel van hun inkomen ook doen.
 • Frank Appels

  2 maanden geleden
  Verdiept parkeerdek, ca. 80 villa's in het groen erop, hotel aan de Wilslaan kant, win / win voor Gemeente, Apenheul, AGOVV, bewoners Apeldoorn West, en de krapte op de woningmarkt.
 1. Yvonne (67) moet steeds meer leuks uit haar leven bannen: ‘De prijzen blijven maar stijgen, waar gaat dit eindigen?’
  PREMIUM
  Boodschappen doen met
  3

  Yvonne (67) moet steeds meer leuks uit haar leven bannen: ‘De prijzen blijven maar stijgen, waar gaat dit eindigen?’

  De inflatie is op het hoogste niveau sinds meer dan veertig jaar. En dat merken we vooral in de supermarkt. Hoe kunnen we in deze dure tijden nog een beetje leuk - lees voordelig - boodschappen doen? Yvonne Brummel (67) uit Apeldoorn dacht van haar welverdiende pensioen te gaan genieten, maar moet steeds meer leuke dingen uit haar leven bannen.