Vandalen bekladden meerdere plekken in Apeldoorn met graffiti over Ali B.
Volledig scherm
PREMIUM
Vandalen bekladden meerdere plekken in Apeldoorn met graffiti over Ali B. © Archief, Sander Koning / fotobewerking de Stentor

‘Ali B. for president’: vandalen bekladden Apeldoorn met graffiti

Vandalen tonen met graffiti op meerdere plekken in Apeldoorn hun sympathie voor Ali B. De rapper ligt momenteel onder vuur wegens vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. De vandalen steunen hem. ‘Ali B for president’, valt er onder meer te lezen bij het voormalige Centraal Beheer-pand. 

10 reacties

 • K Huisman

  1 jaar geleden
  Absurd dat de stentor dit soort mensen een podium geeft. Droeftoeters die lui, zal wel zelfde volk zijn
 • Ferhat Ucar

  1 jaar geleden
  Waarschijnlijk zijn neefjes
 • kor Flokstra Kor

  1 jaar geleden
  Jammer dat sommige mensen niet inzien dat Ali B waarschijnlijk iets vrouwonvriendelijk of nog erger op zijn geweten. Dus spreken over een koning is hier onterecht. Jammer omdat op gebouwen te kalken .
 • Joost Van Zutphen

  1 jaar geleden
  Wat jammer dat er mensen zijn die deze teksten serieus lijken te nemen. Marokko heeft al lang een koning en die schijnt direct van de profeet af te stammen, dus daar wint Ali niet zomaar van. Net als mensen de hetze in de media rondom Ali serieus nemen. Hij wordt verdacht van een aantal misdrijven (zoals duizenden anderen dat momenteel ook worden), laten we dus gewoon kalm wachten of hij veroordeeld wordt voor we iets in de media daarover serieus nemen.
 • Rinus Vruggink

  1 jaar geleden
  Als je niet helemaal goed bij je hoofd bent schrijf je zulke onzinnige teksten. Schoonmaken stelletje lafaards.
 1. Hebben de carrières van Marco Borsato en Ali B nog toekomst? ‘Hun inkomsten zijn aan het opdrogen’
  PREMIUM

  Hebben de carrières van Marco Borsato en Ali B nog toekomst? ‘Hun inkomsten zijn aan het opdrogen’

  Radiostations draaien hun nummers niet meer, televisiestations zeggen de samenwerking op, ze worden ontvriend door collega-sterren en het grote publiek kotst hen uit. Dat beschuldigingen zijn dan ook extreem: van het betasten van minderjarige meisjes tot daadwerkelijke verkrachting. “Allemaal vanuit een machtspositie”, zo klinkt het bij de slachtoffers. Komt het na de ‘The Voice Holland’-onthullingen ooit nog goed met de eens zo glanzende carrières van Ali B en Marco Borsato? “Elk woord is er nu één te veel.”