Alle hens aan dek na inbraakgolf in Beekbergen

videoIn Beekbergen zijn ze in opperste staat van alertheid. Het dorp is de laatste week geteisterd door inbrekers. Alles wordt in het werk gesteld om hen een halt toe te roepen.

De Henrick Minnekenweg in Beekbergen. Rustiger straten tref je niet snel in een woonwijk. Er is alleen één nadeel. Mensen met verkeerde bedoelingen kunnen er ook ongestoord te werk gaan. Het dievengilde heeft daar onlangs ook lucht van gekregen. In deze straat en nabije omgeving zijn dit nog prille jaar al vijf woninginbraken gepleegd. Onder andere bij Henk Kolkman en zijn vrouw.

  1. Videobeelden van beschieting City Club in Apeldoorn geven details daders
    video

    Videobeel­den van beschie­ting City Club in Apeldoorn geven details daders

    De mannen die de City Club nachtclub op het Caterplein in Apeldoorn in de nacht van 7 november 2018 rond 3 uur hebben beschoten waren klein van stuk. Zo'n 1.70 m. schat de politie aan de hand van camerabeelden, die vanavond zijn vrijgegeven via het tv-programma Opsporing Verzocht. Een van hen, de schutter, trekt bovendien met zijn been en schoot met een pauze herhaaldelijk op de nachtclub, ondanks dat nabij gelegen horecazaken ook op dat moment geopend waren.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn