Ambulancechauffeur rijdt zich klem onder spoorbrug in Apeldoorn

met videoEen ambulancechauffeur die vannacht onderweg was naar een oproep, koos ervoor om onder de spoorbrug bij station Osseveld over het fietspad te rijden. Dat bleek geen slimme keuze: hij kwam muurvast te zitten. 

14 reacties

 • Jan Verdam

  5 maanden geleden
  Jaren terug een collega van mij, was tijdens een rit met de ambulance naar Utrecht bij Hoog Catharijne binnen gereden. Hij kwam terug zonder zwaailichten en ventilatie unit met de mededeling dat het geen hoog- maar laag Catharijne was.. hij heeft dit nog lang aan moeten horen.
 • Eddy Masselink

  5 maanden geleden
  Het was niet echt een slimme actie van die chauffeur, maar niettemin een bewonderenswaardige poging om zo snel mogelijk iemand in nood te helpen.
 • Greetje Fischer

  5 maanden geleden
  Maar dit zie je toch dat je de met de ambulance niet onder die brug door kan je weet dat je op het fiets gedeelte rijd daar zijn de bruggen een stuk lager ook omdst ze niet verwachten daar auto s of qat voor voortuig ook onder de brug door gaat en dat . Dat zie Je toch dat. Dat niet past ik rij zelf ook in een rolstoel bus zelfde grote zelfs ik zie het op de foto dat het niet pas
 • Marcel Janssen

  5 maanden geleden
  @Martin, de ambulance moet op naastgelegen weg rijden. Doorrijhoogte voor fietspad wordt bewust lager gehouden, omdat anders de hellingen voor het fietspad te lang of te steil worden.
 • Martin Maalderink

  5 maanden geleden
  Kan iemand mij uitleggen waarom ze daar geen standaard hoogte voor hebben. 4 meter doorrijhoogte....punt, wat kost dat nou meer! Hoe moeilijk kan het zijn, en tunnels ook standaard met vluchtstrook. Dus niet zoals de A 73 bij Roermond en N 35 bij Nijverdal veel te smal, Ministeries zonder visie.