Apenheul-parkeren op een van de velden van AGOVV.
Volledig scherm
PREMIUM
Apenheul-parkeren op een van de velden van AGOVV. © Archief

‘Annexatie’ AGOVV-velden voor Apenheul-parkeren jaagt wijkbewoners op de bres

‘Stop er gewoon mee, dit is helemaal niet nodig!’ Wijkbewoners in Apeldoorn-West willen dat de gemeente Apeldoorn plannen afblaast om twee velden van voetbalclub AGOVV te ‘annexeren’ om die bij piekdrukte van Apenheul als parkeerterrein in te zetten. De Werkgroep Asselsestraat e.o. roept politieke partijen op om van de benodigde bestemmingsplanwijziging af te zien.

12 reacties

 • H. Hielkema

  11 maanden geleden
  Poeeee….. de elite in Berg en Bos zullen eens last hebben van parkeerproblemen… Ja.. dat is wel het ergste wat in A’doorn mis gaat…
 • Bé Gerritse

  11 maanden geleden
  Hoe eenvoudig kan het zijn. Geen Wilslaan, geen Agovv en zeker geen transferium. Plaat een extra verdieping op het huidige parkeerterrein net zoals bij het Gelre ziekenhuis is gedaan Niet geheel, maar voor een derde deel. Dit moet mi voldoende zijn.
 • Niels Pleiter

  11 maanden geleden
  Gelukkig gaan er voor steeds meer partijen de ogen dat dit ontwerpbestemmingsplan absurd en volledig disproportioneel is! Er is geen enkele noodzaak om 2 velden te annexeren. Met een hybride gebruik van het trainingsveld kunnen de incidentele pieken prima worden opgevangen en kunnen kinderen en volwassenen toch lekker daar sporten. De Apenheul moet gewoon het huidige toegangsbeleid blijven hanteren... en dat is toch wel het minste dat je van hen mag verwachten!
 • Julius Bruins

  11 maanden geleden
  Kunnen ze niet gewoon we paar van die bewoners daar uitkopen, net zoals bij boeten tegenwoordig gebeurt? Dan kunnen ze op die plek mooi een hoge parkeertoren plaatsen, dat kan een architectonisch wonder worden, en extra inkomsten voor de gemeente opleveren.
 • M Berge

  11 maanden geleden
  Wat een onzin brengen deze bewoners als argumenten in. Een paar 100 meter verder zijn 4 voetbalverenigingen ,1 honkbalvereniging,1 atletiekvereniging, 1 hockey vereniging. 1 tennishal. En een voetbalvereniging met ongeveer 500 leden heeft geen bestaansrecht. Laat ze fuseren(of verplaatsen) met de voetbalvereniging in het orderbos daar zijn voldoende mogelijkheden.