Een aantal jaren werden twee trainingsvelden van AGOVV gebruikt als Apenheul-parking. Door de aanwezigheid van het vliegend hert (inzet) is dat niet meer mogelijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Een aantal jaren werden twee trainingsvelden van AGOVV gebruikt als Apenheul-parking. Door de aanwezigheid van het vliegend hert (inzet) is dat niet meer mogelijk. © Kevin hagens

Apeldoorn blaast zwaar omstreden ‘annexatie’ voetbalvelden af: vliegend hert gooit roet in het eten

De zwaar omstreden ‘annexatie’ van twee trainingsvelden van AGOVV door de gemeente Apeldoorn is van de baan. Door ze definitief in te richten als overloopparkeerplaats voor Apenheul zouden de parkeerproblemen rond het dierenpark moeten worden opgelost. Het beschermde vliegend hert gooit echter roet in het eten. Mogelijk komt er nu een extra laag op Apenheuls hoofdparkeerplaats.

17 reacties

 • Henk Ellens

  2 maanden geleden
  Ik ga vliegende herten fokken dat levert goud geld op.
 • Ernst van Rossum

  2 maanden geleden
  Onteigening van je eigengrond, zal meer een andere bestemming worden is mijn mening als het door zou gaan !
 • Frank Appels

  2 maanden geleden
  Geen parkeerdek, maar parkeerkelder, alle autoos onder de grond. Bovengronds is dan plek voor woningbouw en een hotel aan de Wilslaan kant. Bij een grondprijs van 500 Euro/m2 levert dit al snel 30 miljoen Bruto op.
 • R Vries

  2 maanden geleden
  Leve AGOVV
 • Bart Alpha

  2 maanden geleden
  "Apeldoorn blaast zwaar omstreden ‘annexatie’ voetbalvelden af" Annexatie is volgens mij onjuist. Het is immers al Apeldoornse grond. Het zal meer om onteigening gaan.
 1. Steenwijker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld
  Liveblog

  Steenwij­ker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld

  Een week voor de kraker tegen AFC kon HHC Hardenberg zich geen misstap veroorloven. Maar de ploeg van trainer Pascal Diender verloor op eigen veld van hekkensluiter OFC. DVS’33 weet daarentegen eindelijk weer wat winnen is, terwijl Berkum en SC Genemuiden elkaar in evenwicht hielden. Steenwijker Boys was een maatje te groot voor Angelslo en is daardoor al twaalf duels ongeslagen in 5G.
 2. Met beperking de politiek in: niet altijd makkelijk, maar wel broodnodig, vindt Apeldoornse Kirsten
  PREMIUM

  Met beperking de politiek in: niet altijd makkelijk, maar wel broodnodig, vindt Apeldoorn­se Kirsten

  Kirsten Hanekamp (40) wilde er jarenlang niet aan: haar beperking aan haar zicht en gehoor zat haar niet in de weg. Totdat ze volledig werd afgekeurd. Met haar rol in de Apeldoornse politiek wil ze zich opnieuw voor de samenleving inzetten, maar ook daar is haar beperking een obstakel. En dus moet de politiek toegankelijker, vindt ze. De Hattemse burgemeester Marleen Sanderse biedt vandaag een manifest aan in de Tweede Kamer, om drempels voor deze doelgroep weg te nemen.