Het ongeluk in Apeldoorn. Op de zwart-wit foto Eren Uyar.
Volledig scherm
PREMIUM
Het ongeluk in Apeldoorn. Op de zwart-wit foto Eren Uyar. © Luciano de Graaf/Berat Uyar

Apeldoorn in diepe rouw na dood Eren (18): ‘Hij was in de bloei van zijn leven’

Binnen de Turkse gemeenschap in Apeldoorn heerst grote verslagenheid na de dood van de 18-jarige Eren Uyar. Hij kwam vrijdagavond op de Laan van Orden in botsing met een auto. ,,Hij was in de bloei van zijn leven...” De bestuurster van die wagen, een 24-jarige vrouw uit Apeldoorn, is aangehouden. 

23 reacties

 • Fred Jansink

  1 maand geleden
  En ... ach ja, het publiek fotografeert er weer lustig op los ! Walgelijk
 • G.J. Dorgelo

  1 maand geleden
  Honderden mensen overlijden in de bloei van hun leven in Nederland dat is jammer , laat de fam een advertentie plaatsen in de krant en daarmee klaar . Verhaaltjes kun je wel kwijt in Turkije krant , stentor graag andere verslaggever .
 • Jan Mulder

  1 maand geleden
  Heel erg voor de familie. Ik hoop het nooit mee te maken maar ik kende de beste jongen niet. woon wel in Apeldoorn maar ben hier absoluut niet van in de rouw. Dus idd de kop van het artikel ff aanpasen de stentor lijkt veel op de telegraaf
 • kor Flokstra Kor

  1 maand geleden
  Vreselijk voor bestuurster en favan Eren. Het is ook geen fijne 30km straat waar je eenrichtingsverkeer heb voor auto's en waar fietsers twee richtingen mogen rijden. Toen de straat een aantal jaren geleden op de schop ging en opnieuw werd ingericht,was er nog een felle discussie of de fiets strook hier terug moest of op een andere veilige plek moet komen. Tussen trottoir en geparkeerde auto's was volgens velen veiliger. Gemeente zei nee. Wens familie veel sterkte toe
 • N Dekker

  1 maand geleden
  Zeer triest allemaal, maar de kop in dit artikel dekt de lading niet. Apeldoorn in diepe rouw? Sterkte voor alle nabestaanden en betrokkenen.