Apeldoorn kleurt oranje, maar dat is niet voor het WK: ‘Probleem is groter dan we denken’

Met videoStop geweld tegen vrouwen! Die boodschap werd door enkele vrijwilligers van de twee soroptimistenclubs in Apeldoorn en wethouder Anja Prins op de straten in de binnenstad van Apeldoorn gespoten. Met oranje verf, geheel in het teken van de wereldwijde actie Orange The World.

3 reacties

 • Mo Konink

  2 maanden geleden
  Ik word een beetje moe van al het roepen en aandacht vragen. Absoluut nodig om problematiek te erkennen. Maar wat doen we om het geweld o.a. tegen vrouwen te stoppen. @Wethouder?
 • Marcel Bekhof

  2 maanden geleden
  Beste Julius…………SERIEUS???
 • Julius Bruins

  2 maanden geleden
  Onvoorstelbaar dat een wethouder onze schone straten gaat bekladden met verf😡
 1. Steenwijker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld
  Liveblog

  Steenwij­ker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld

  Een week voor de kraker tegen AFC kon HHC Hardenberg zich geen misstap veroorloven. Maar de ploeg van trainer Pascal Diender verloor op eigen veld van hekkensluiter OFC. DVS’33 weet daarentegen eindelijk weer wat winnen is, terwijl Berkum en SC Genemuiden elkaar in evenwicht hielden. Steenwijker Boys was een maatje te groot voor Angelslo en is daardoor al twaalf duels ongeslagen in 5G.
 2. Panden in Zutphen en Terwolde van failliet vastgoedfonds verkocht: miljoenen verdampt
  PREMIUM
  3

  Panden in Zutphen en Terwolde van failliet vastgoed­fonds verkocht: miljoenen verdampt

  De bijna driehonderd mensen die hun spaargeld hebben belegd in het failliete vastgoedfonds Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds (EZG) uit Deventer hebben nog altijd geen euro teruggezien van hun belegging. Veel geld lijkt er ook niet meer te verdelen: van de 7,4 miljoen euro die EZG ophaalde bij investeerders, is na verkoop van panden in Zutphen en Terwolde nog slechts 1,2 miljoen over. De rest is verdampt.