Apeldoorn viert toch weer ‘verboden’ feest op Oranjerotonde

VIDEOVele honderden Apeldoorners zijn vanavond opnieuw naar de Oranjerotonde gekomen in de wijk de Maten. Ze vieren de groepswinst van het Nederlands elftal op het EK voetbal. Burgemeester Ton Heerts had een dringende oproep gedaan om deze keer niet naar de populaire plek te komen, omdat de coronaregels zo'n feestje nog niet toestaan. Een aantal mensen is aangehouden.

4 reacties

 • marius pool

  1 jaar geleden
  Laat ze feesten, a.u.b. Geen knal vuurwerk!!!
 • AM BEEK

  1 jaar geleden
  Ik ben het niet eens met vorige schrijver Jongelui mochten een jaar niks.bent u niet jong geweest ik had al een reaktie geplaatst t lijkt wel cencuur Alles verbieden prima moet vuurwerk ook verboden worden maar daar houd men heerts van en staat we dan niet op een kluit er wordt gemeten met 2 maten jammer Dat er troep van komt is niet nodig allemaal een bezem en opruimen.
 • HAG Vugt

  1 jaar geleden
  Wat de burgermeester ook beslist, de mensen hebben toch niet de beheersing om zich aan te passen aan de maatregelen. In mijn ogen zo er ook veel strenger moeten worden gehandhaafd. Helaas zijn er nog te veel mensen die hun eigen plezier boven het gemeenschappelijk belang te zetten.
 • G.J. Algra

  1 jaar geleden
  Had de burgemeester nu echt verwacht dat ze nu niet naar de rotonde zouden komen? Iedereen wist dat dit niet zou gebeuren. Uit berichten in de krant bleek al dat er weer niet zou worden opgetreden en dat het gedoogd zou worden. Dus burgemeester bedankt dat u er weer voor gezorgd heeft dat het coronavirus weer zich kan verspreiden en dat straks de zorg weer langer wordt belast. Het begon al met die demonstratie van 2500 mensen in Apeldoorn. Dom, dom, dom.