Volledig scherm
© Rijnhout Media

Apeldoorner afgetuigd door groep van vijf mannen

Voor grove mishandeling van een 39-jarige Apeldoorner, heeft de politie afgelopen nacht een groep van vijf mannen opgepakt. Zij worden ervan verdacht de man te grazen te hebben genomen rond twee uur op de Paslaan in het centrum van de stad. 

Het slachtoffer raakte daarbij ernstig gewond aan zijn gezicht en is met de ambulance afgevoerd. De vijf mannen die in verband met de mishandeling zijn opgepakt komen uit Apeldoorn en Vaassen en zijn tussen de 17 en 49 jaar oud. 

Zwarte Chevrolet

Om een beter beeld te krijgen van wat er precies is gebeurd, is de politie op zoek naar getuigen (0900 – 8844). De mishandeling was in het gedeelte van de Paslaan vlakbij de Kerklaan. De daders gingen er vandoor in een zwarte Chevrolet. Wat er ten grondslag ligt aan de daad, is vooralsnog onbekend. 

  1. Ernstig zieke Voorstenaar Mark Gilligan (54) trekt ten strijde tegen slopende ziekte MS

    Ernstig zieke Voorste­naar Mark Gilligan (54) trekt ten strijde tegen slopende ziekte MS

    Mark Gilligan wil niet langer lijdzaam toezien hoe hij steeds verder aftakelt. Hij verkiest de aanval tegen de slopende ziekte multiple sclerose (MS). De 54-jarige Voorstenaar is een crowdfundingactie gestart. Die moet 75.000 euro opleveren zodat hij in Mexico of Rusland een stamceltransplantatie kan ondergaan. Deze behandeling wordt in Nederland (nog) niet aangeboden. De actie kent een vliegende start: in een week is er al bijna 18.000 euro gedoneerd.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn