Foto ter illustratie.
Apeldoorner Danial S. zou een andere weggebruiker meerdere keren met een honkbalknuppel tegen het hoofd en het lichaam hebben geslagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. Apeldoorner Danial S. zou een andere weggebruiker meerdere keren met een honkbalknuppel tegen het hoofd en het lichaam hebben geslagen. © Politie

Apeldoorner Danial S. (30) blijft voorlopig vastzitten na heftige verkeersruzie

Apeldoorner Danial S. (30) wordt verdacht van poging tot doodslag, omdat hij volgens het Openbaar Ministerie op 15 juni van dit jaar een andere weggebruiker meermaals met een honkbalknuppel tegen het hoofd en het lichaam heeft geslagen. Dat bleek dinsdagmiddag tijdens een pro-formazitting bij de rechtbank in Zutphen.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”