VVD-fractievoorzitter Jenny Elbertsen (hier tijdens uitslagen van de verkiezingen): ‘Gelukkig heeft de burgemeester het heel voortvarend opgepakt.’
Volledig scherm
PREMIUM
VVD-fractievoorzitter Jenny Elbertsen (hier tijdens uitslagen van de verkiezingen): ‘Gelukkig heeft de burgemeester het heel voortvarend opgepakt.’ © Maarten Sprangh

Apeldoorners gaan meedelen in ‘miljoenenwinst’ van hun gemeente

Goed nieuws voor de Apeldoorners. Van de 21 miljoen euro die de gemeente afgelopen jaar overhield, gaat een deel naar inwoners en ondernemers.  

21 reacties

 • Yvonne Koster

  1 jaar geleden
  Het is prijzenwaardig dat de Gemeente Apeldoorn besluit het geld terug te geven aan de bewoners van hun gemeente. Natuurlijk zijn er heel veel organisaties, die het geld goed kunnen gebruiken. Maar gemeente Apeldoorn denk ook eens aan de vele mensen, die op oneerlijke wijze hun vakantie recreatiewoning zijn kwijtgeraakt ? Vaak hebben ze nog wel een hypotheek, terwijl hun bezit is afgebroken. Ga met deze mensen van vakantiepark De Hertenhorst in overleg en biedt ze wat schadevergoeding.
 • Ernst Kruis

  1 jaar geleden
  Jeugdzorg en mantelzorg. Daar mag het heen
 • H. van Renssen

  1 jaar geleden
  Enige juiste besluit zou zijn om de lokale belastingen te verlagen
 • John Roest

  1 jaar geleden
  Ben het helemaal eens met Peter. Geen geld voor de jeugdzorg! Stop dat geld daarin! Schandalig dat daar niet bij stil gestaan wordt.
 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Dit heet een sigaar uit eigen doos.. Het betekend dat de burger teveel heeft betaalt aan gemeentelijke heffingen. Gewoon verlagen dus..!