Gerrit de Vree (links) en Hans Leliveld praten nog even na op de plek waar de katalysator onder de auto van Hans vandaan werd gestolen.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerrit de Vree (links) en Hans Leliveld praten nog even na op de plek waar de katalysator onder de auto van Hans vandaan werd gestolen. © Walter van Zoeren

Apeldoorners hopen dat rust terugkeert na arrestatie van katalysatordieven: ‘Kijk elke ochtend nog onder de auto’

Met videoZe hopen allemaal dat ze nu rustig kunnen gaan slapen en de volgende ochtend ‘gewoon’ gebruik van hun auto kunnen maken, zonder dat de katalysator weg is. Gerrit, Miranda, Nick en Paulien zijn blij dat de politie eindelijk een ‘bende’ heeft aangehouden. Toch iets positiefs? ,,De sociale controle en verbinding in de straat is nooit beter geweest.”

3 reacties

 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Blijf maar controleren.....Ben benieuwd voor hoelang deze criminelen de tralies van binnen mogen bekijken..
 • Bart Alpha

  2 maanden geleden
  "Kijk elke ochtend nog onder de auto" Dat is niet nodig. Als je katalysator weg is, hoor je dat wel als je de auto hebt gestart. Je hoeft dus niet op je knieën naast de auto te gaan liggen voordat je instapt.
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Aangehouden...en binnen no-time weer op vrije voeten..welcome,welcome all of you..en qorden er straffen opgelegd..dan zo laag, dat ze zich de pl..... lachen .kijk naar die boer,gooit zijn afval op straat,fik erin en zie een taakstraffie van maar liefst !!!!! 80 uur..zo druk je never nooit dat gajes de kop in.