In het bedrijf werd plastic gerecyceld.
Volledig scherm
PREMIUM
In het bedrijf werd plastic gerecyceld. © Arnoud Heins

Apeldoorns bedrijf moet per direct stoppen na stroom aan klachten: ‘Vervuiling in straal van zeker 750 meter’

UPDATEEen plasticverwerkend bedrijf aan de Kayersdijk in Apeldoorn moet acuut de werkzaamheden staken. De Omgevingsdienst Veluwe IJssel (OVIJ) en de gemeente Apeldoorn grijpen in na een lijst aan overtredingen en zorgen van buurtbewoners over hun gezondheid.

6 reacties

 • Arnold Wijngaard

  2 maanden geleden
  @Gerard Weernink Kan allemaal zo zijn, maar veel vertrouwen heb ik er niet in. Allereerst die website van jullie bedrijfje. Nederlands bedrijf en alles in het Engels . Mijn eerste gedachte is dan "wat hebben jullie te verbergen?" Let wel, julliie zitten op een plek tussen 2 dichtbevolkte wijken van Apeldoorn. Gaat er iets mis dan is het leed wellicht niet te overzien. Ik stel voor te verhuizen naar de 2e Maasvlakte. De Kayersdijk kan dan verder ontwikkeld worden tot een fraaie woonomgeving.
 • CT Putten

  2 maanden geleden
  Wilbert, dat was de Vulcanus. Daar staat nu een geweldige nieuwbouw wijk op .
 • Wilbert Boekholt

  2 maanden geleden
  Wij hadden hier in Vaassen een ijzergieterik
 • Ed Noorman

  2 maanden geleden
  Schandalig dat dergelijke milieucriminelen zolang hun gang kunnen gaan. Veel langer zijn er al overlast meldingen. Gerechtelijk vervolgen om de milieuschade de ze aangericht hebben en financieel kaalplukken.
 • Gerard Weernink

  2 maanden geleden
  Beste mensen, Even voor de duidelijkheid, Clear Polymers ook gevestigd aan de Kayersdijk is niet betrokken bij dit bedrijf en opereert al jaren volgens alle voorschriften van de omgevingsdienst zonder overlast of lozingen. Met vriendelijke groet, Gerard Weernink Directeur Clear Polymers