Het gebouw wordt een blikvanger langs de ringweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gebouw wordt een blikvanger langs de ringweg. © Maarten Sprangh/Enzio Archesch/MTB Architecten/DGW

Apeldoorn­se buurt vindt ‘m te groot, maar 30 meter hoog wooncom­plex gaat er wél komen

Heel wat buurtbewoners balen, maar hij gaat er komen: een stevig woongebouw langs de ringweg in Apeldoorn. Omdat veel andere mensen er juist heel blij mee zullen zijn: de mensen die hard op zoek zijn naar een sociale huurwoning. ,,Het gaat niet alleen om ikke-ikke.”

22 reacties

 • G. Schouten

  2 maanden geleden
  Apeldoorn blijft een groot dorp met stadse groeistuipen. Waarom nog meer hoogbouw? Er staan al genoeg flats te verloederen. Liever een groot dorp in het groen met eengezinswoningen dan al die duiventillen. Apeldoorn heeft geen infrastructuur voor een stedelijke hoogbouw. Nooit die visie gehad, door verkeerd politiek beleid decennia lang. En geen geld vanuit provincie en Den Haag. Nu is de trend hoogbouw op zichtplekken, dan lijkt het wat. Helaas door de enorme bevolkingsgroei moet men wel.
 • Jacqueline Mulder

  2 maanden geleden
  Apeldoorn wordt nooit een stad heeft geen stadsrechten blijft altijd nog een dorp de gemeente moet weer geld uit geven net binnen bij de gemeente is binnen gekomen moet ook weer snel met knollen de pot uit goed over na denken kunnen ze niet ze hebben allemaal een grote gat in de hand gemeente Apeldoorn kijk maar naar het marktplein staat nog steeds geen markthal heeft klauwen met geld gekost en er zal een flat gebouw komen tegen over mc Donalds zijn ze ook niet aan het bouwen wel gat gemaakt
 • Bob Smith

  2 maanden geleden
  Inderdaad Dekker ,er moet meer huizen in de hoogte gebouwd worden, zoals in de grote steden. Dan wordt Apeldoorn eindelijk een STAD. Dat vind ik mooi en de jongeren krijgen dan eindelijk een woning. Gemeente Apeldoorn in de hoogte a.u.b.
 • Mo Konink

  2 maanden geleden
  Bouwen!!! Past prima daar in de buurt bij de flats met 10 en16 verdiepingen. Vind sws dat er in Osseveld en Zuidbroek te weinig hoogbouw is gebouwd.
 • Irene de Lange

  2 maanden geleden
  Was een leuke plek geweest voor een Knarrenhof, alle faciliteiten op loopafstand en doorstroming van ouderen die huizen achter laten.
 1. Handbaloverzicht: Nieuw Heeten in slotfase langs Overwetering, LHC neemt punten mee uit kale hal, Dalfsen ruim voorbij SDOL
  PREMIUM
  handbal salland

  Handbal­over­zicht: Nieuw Heeten in slotfase langs Overwete­ring, LHC neemt punten mee uit kale hal, Dalfsen ruim voorbij SDOL

  In de derby tussen Nieuw Heeten en Overwetering stonden de Olster gasten lang op voorsprong, maar dankzij een benutte penalty van Else Lamers in de slotfase bleven de twee punten in Nieuw Heeten. LHC nam vanuit een kale hal in het hoge noorden twee belangrijke punten mee naar Lemelerveld en SDOL vormde in Luttenberg geen partij voor het sterke Dalfsen.