Alex Kirchner op de markt
Volledig scherm
PREMIUM
Alex Kirchner op de markt © Maarten Sprangh

‘Apeldoornse Jan Cremer’ gaat rauw en ongecensureerd verder. 'Volg je droom!’

Hij weigerde achter de geraniums te eindigen. Drie jaar na zijn debuutroman brengt de ‘Apeldoornse Jan Cremer’ Alex Kirchner deel 2 van de autobiografische trilogie Dolen, waarin hij rauw en ongecensureerd zijn omzwervingen over de wereld schetst. ,,Niet geschikt voor alle leeftijden’’, waarschuwt hij. Voor wie zich toch niet kan bedwingen: ,,Wees gewaarschuwd.’’

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Wandelmissie Willemijn volbracht: Komst handicapvriendelijke speeltuin in Apeldoorn stuk dichterbij
  PREMIUM

  Wandelmis­sie Willemijn volbracht: Komst handicap­vrien­de­lij­ke speeltuin in Apeldoorn stuk dichterbij

  De vurige wens van Willemijn van de Zedde uit Apeldoorn voor een handicapvriendelijke speeltuin is een stuk dichterbij. Haar crowdfundingsactie via Voor Apeldoorn leverde beduidend meer geld op dan haar streefbedrag. De teller is geëindigd op 10.428 euro terwijl ze mikte op 5000 euro. Opgetogen: ,,Het is niet meer de vraag óf het er komt, maar wanneer het er komt.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn