Jolanda de Vries bij het graf van haar broer Herman in Epe.
Volledig scherm
PREMIUM
Jolanda de Vries bij het graf van haar broer Herman in Epe. © Henri van der Beek

Apeldoornse Jolanda voorkomt dat erfenis van ‘wilsonbekwame’ broer uit Vaassen naar zorginstelling vloeit

Na zeven jaar touwtrekken komt de erfenis van de verstandelijk beperkte Herman Beekhuis uit Vaassen dan toch naar zijn broer en drie zussen. De rechter in Zutphen heeft dat bepaald in een verdelingsprocedure .

3 reacties

 • henk hartog

  4 weken geleden
  GELD EN GELD... DE hele wereld draait om geld.. Goed dat het is opgelost
 • Robbert Scholten

  4 weken geleden
  Ik vind het nogal wat om iemands testament te negeren.linksom of rechtsom,zo zie je maar hoe belangrijk het is om een getuige mee te nemen bij het opmaken van een testament Vooralsnog is een testament wettig en heilig
 • Pim Willemsen

  4 weken geleden
  Als de dagtekening van het testament naast de agenda wordt gelegd van de betreffende notaris, die stukken moeten nog bewaard blijven, dan is er te zien wie de medebezoeker is geweest. Het is erg jammer dat de notaris is overleden, maar prettig dat het is opgelost.
 1. Gerrit weet dat het bloed, zweet en tranen kost om de mooiste tribune van Gelderland te laten stralen
  PREMIUM
  Jeroen zijn Kampioen

  Gerrit weet dat het bloed, zweet en tranen kost om de mooiste tribune van Gelderland te laten stralen

  Dat clubarchivaris Gerrit Kerssen trots is op de monumentale tribune van AGOVV is niet verwonderlijk. Zijn vader was al supporter van de voetbalclub in Apeldoorn. En het leven van Kerssen is vervlochten met de Blauwen. Maar Gerrit is absoluut niet de enige die de schoonheid van het houten bouwwerk ziet. Facebookpagina Nederlandse Velden riep tribune uit tot mooiste van Gelderland.
 2. Vertrek Pieter Omtzigt slaat in als een bom bij CDA-prominenten uit Oost-Nederland
  PREMIUM
  Update
  11

  Vertrek Pieter Omtzigt slaat in als een bom bij CDA-prominen­ten uit Oost-Nederland

  De beslissing van Pieter Omtzigt om het CDA na 17 jaar Kamerlidmaatschap te verlaten is onder CDA-prominenten in Oost-Nederland hard aangekomen. Zij waarderen Omtzigt en delen veel van de harde kritiek die Omtzigt verwoordt in zijn uitgelekte analyse. ,,De stijl van Pieter zou meer de norm moeten worden in het CDA: Scherpte durven opzoeken, met de inhoud bezig zijn en naast mensen gaan staan.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn