Volledig scherm
eigen foto

Apeldoornse kunstenaar werkt mee aan SBS6 programma

APELDOORN - De Apeldoornse kunstenaar Harold Scheffer heeft onlangs een bijdrage geleverd voor het SBS6 programma Rob's grote tuinverbouwing.

Rob Verlinden en zijn team hebben een ware metamorfose aangebracht in het Ronald McDonald sportcomplex in Amsterdam.Een enorm complex waar kinderen en jeugd met een beperking kunnen sporten.Aangezien het sport centrum niet veel gezelligheid uitstraalde wat betreft de sfeer heeft Rob Verlinden een enorme hoeveelheid aan kamerplanten neergezet. Styliste Jorna Spapens heeft zich met de decoratieve kant bezig gehouden en als extra kers op de taart, werden vier objecten van Harold Scheffer neergezet.

Harold Scheffer zijn werk staat bekend om de explosie van kleuren die hij veelal gebruikt in zijn werken, wat in dit geval zeker toepasselijk is omdat het voor vrolijkheid zorgt.

Al eerder werd Harold twee keer gevraagd in het programma van Rob Verlinden, maar dit project en vooral het goede doel sprak hem aan en heeft hij zich extra uitgesloofd.In het vierde kwartaal van 2012 gebruikte de Avro ook al diverse objecten van deze Apeldoornse kunstenaar als decor stukken in het programma Opium tv.

De uitzending van Robs grote tuinverbouwing is te zien op zaterdag 16 februari om 17:00 uur.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn