Links: het asbest van de woning wordt verwijderd. Rechts: de reactie van Martijn en Lynn bij het zien van de verbouwde woning.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: het asbest van de woning wordt verwijderd. Rechts: de reactie van Martijn en Lynn bij het zien van de verbouwde woning. © RTL

Apeldoornse Lynn en Martijn omvergeblazen in Kopen zonder Kijken: asbestpaleis wordt droomwoning

videoEven leek de woningdroom van Lynn en Martijn uit Apeldoorn te ontaarden in een nachtmerrie. Voor het stel werd in het populaire tv-programma Kopen zonder Kijken een te kleine kluswoning vol asbest gekocht. Toch slaagde het team van Martijn Krabbé erin het koppel alsnog dolgelukkig te maken. 

6 reacties

 • jacquelien van den van den brink

  7 maanden geleden
  Jullie reactie toen je het huis voor het eerst zag, het was toch echt niet om aan te zien, zo'n lelijk huis, om te janken. Had echt oprecht medelijden met jullie. Maar wat is het mooi geworden. Blijft een gok om mee te doen, maar denk dat het een fantastisch huis is waar menigeen jaloers op zal zijn.
 • Harry Saalmink

  7 maanden geleden
  Programma heeft een goed format. Er zou meer inzicht moeten komen in detailprijzen. Waar is het budget heen gegaan? Dan komt er ook beter zicht op hoe realistisch het allemaal is. Als je ziet wat er allemaal kan voor 70.000 euro, geloof je je ogen niet. Ik krijg dat never nooit niet voor elkaar.
 • Ronald Uiterweerd

  7 maanden geleden
  Voor €70.000 een complete verbouwing. En een nieuwe inrichting. Das wel heel onrealistisch.
 • henk hartog

  7 maanden geleden
  KNIJP in je handen, wees blij dat je dit hebt. Straks is het meer waard.. Dus ?
 • M. Steenbergen

  7 maanden geleden
  Altijd weer verrassend dit programma. Leuk om naar te kijken. Marianne Steenbergen
 1. ‘Daar gaat je levenswerk’, dacht schoolleider Hannah. Maar de brand in Loenen bracht ook veel
  PREMIUM
  met video

  ‘Daar gaat je levenswerk’, dacht schoollei­der Hannah. Maar de brand in Loenen bracht ook veel

  ‘Daar gaat je levenswerk’. De gedachte schoot door het hoofd van Hannah de Vos-Beckers, toen avontuurlijke school Aventurijn in Loenen door brand werd getroffen. Vijf hectische jaren later beseft de schoolleider dat de brand niet alleen ellende bracht. ,,Wanneer je die vijf tropenjaren skipt en hier komt denk je: ‘Wat een geweldig gebouw!’ We hebben op een bepaalde manier geluk gehad.’’

Apeldoorn