Volledig scherm
PREMIUM
Met Sharmenely (l) en Luigaina gaat het naar omstandigheden goed, zegt hun moeder Priscilla. De twee meiden werden vorige week samen met hun opa aangereden door een politieauto. © Maarten Sprangh

Apeldoornse moeder overweegt juridische stappen tegen agent die haar dochters (6 en 4) aanreed

videoPriscilla Mulder beraadt zich nog op stappen tegen de politie. Haar vader (62) en dochters (6 en 4) werden afgelopen donderdag in Apeldoorn door een politieagent aangereden. ,,Ik ben gebeld door de politie en ze gaven aan dat ze nog niet weten wie er schuldig is. Maar een automobilist is altijd schuldig’’, stelt Mulder.

Haar vader en diens kleindochters werden donderdag rond 18.15 uur bij het oversteken van de kruising van de Prins Willem-Alexanderlaan met de Koning Stadhouderlaan van de fiets gereden door een politievoertuig. De jongste zat bij opa achterop.  

  1. Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaanse wagen
    PREMIUM
    VIDEO

    Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaan­se wagen

    Amerikaanse auto's zijn z'n lust en zijn leven. Hij bezat ze, sleutelde eraan. Tot Roy van den Bosch (47) uit Twello vijf jaar geleden wordt getroffen door een hersenbloeding. Het is direct foute boel volgens de artsen. Ouders Jose en Eddie krijgen te horen dat hij nog wellicht drie maanden te leven heeft. Vijf jaar later en vele hersenbloedingen en TIA's verder is Roy er nog steeds. Deze zondag komt een ultieme wens voor hem uit: nog één ritje in een Amerikaanse wagen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn