Volledig scherm
Singer-songwriter Joyce Rising schreef een lied tegen pesten dat door de stichting Omgaan met Pesten wordt gebruikt in een lespakket. © Kevin Hagens

Apeldoornse zangeres Joyce houdt benefietconcert tegen pesten

De Apeldoornse singer-songwriter Joyce Rising (38) houdt zondag 23 september een benefietconcert in Podium Gigant. De opbrengst van 't concert is voor Stichting Omgaan met Pesten. 

Tijdens die avond lanceert Joyce van der Leij - want zo heet ze in werkelijkheid - de videoclip bij het lied 'Proud to be me', dat een oproep is tegen pesten. Het optreden sluit de Week tegen Pesten af, die maandag 17 september begint. Aanvankelijk zou de zangeres deze benefietavond in juni houden, maar het optreden werd verplaatst.

Crowdfunding

Joyce kon de clip maken dankzij crowdfunding. In beeld komen kinderen en volwassenen die zijn gepest. Ook The Big Mama Experience, Popkoor Powerpop en DJ Matthijs treden die avond op.

De single 'Proud to be me' is onderdeel van een gratis lespakket voor scholen, dat is ontwikkeld door Stichting Omgaan met Pesten. Kaarten voor het concert kosten 8,50 euro en zijn te bestellen via Gigant. 

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn