Normaal wordt hier gepingpongd. Maar vanaf maandag is dit het domein van de examenleerlingen van Veluws College Mheenpark. Directeur Karin Poerstamper is blij dat Jan Buizer (l) en Paul de Zwaan van tafeltennisvereniging De Brug de ruimte tot de meivakantie beschikbaar stellen.
Volledig scherm
PREMIUM
Normaal wordt hier gepingpongd. Maar vanaf maandag is dit het domein van de examenleerlingen van Veluws College Mheenpark. Directeur Karin Poerstamper is blij dat Jan Buizer (l) en Paul de Zwaan van tafeltennisvereniging De Brug de ruimte tot de meivakantie beschikbaar stellen. © Kevin Hagens

Attente buren maken in Apeldoorn einde aan rumoerige voorbereiding op eindexamen

Je uitgerekend naast een openstaand muzieklokaal voor moeten bereiden op je eindexamen. Dankzij hun buren komt er voor de mavo 4-leerlingen van Veluws College Mheenpark in Apeldoorn gelukkig een einde aan deze onwenselijke situatie.

  1. Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen
    Liveblog

    Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen

    Twee keer wist Alcides pas te winnen in de tweede seizoenshelft. Daar leek zondagmiddag op bezoek bij Hoogeveen verandering in te komen, ware het niet dat de ploeg uit Meppel haar 0-2 voorsprong uit handen gaf. Ze tankte desondanks vertrouwen voor het restant van het seizoen. Dat gold ook voor Robur et Velocitas, dat zeven keer scoorde, evenals Sallandia. Heino demonstreerde nog maar eens dat het in topvorm verkeert, terwijl Rohda Raalte het kampioenschap eigenlijk niet meer kan ontgaan. Dat en nog veel meer bracht deze speeldag in het amateurvoetbal.

Apeldoorn