Auto belandt op z'n kant na botsing in Apeldoorn: brandweer bevrijdt vrouw

Video en UpdateDe brandweer moest eraan te pas komen om zojuist een vrouw uit haar auto te bevrijden, na een ongeval in Apeldoorn. Het ongeval op een druk verkeerspunt zorgde aanvankelijk voor een chaotische situatie.

Eén auto reed op de Mheenlaan, de andere op de Laan van Zevenhuizen. De bestuurders zagen elkaar kennelijk over het hoofd waardoor een aanrijding ontstond. Een van de auto's raakte een lantaarnpaal en kwam op de zijkant terecht. Ook de andere liep flinke schade op.

De vrouw in de over de kop geslagen auto raakte gewond en is meegenomen naar het ziekenhuis. 

Volledig scherm
De brandweer haalt een slachtoffer uit de auto na een ongeval op het kruispunt van de Laan van Zevenhuizen met de Mheenlaan in Apeldoorn. © Pim Velthuizen
  1. Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaanse wagen
    PREMIUM
    VIDEO

    Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaan­se wagen

    Amerikaanse auto's zijn z'n lust en zijn leven. Hij bezat ze, sleutelde eraan. Tot Roy van den Bosch (47) uit Twello vijf jaar geleden wordt getroffen door een hersenbloeding. Het is direct foute boel volgens de artsen. Ouders Jose en Eddie krijgen te horen dat hij nog wellicht drie maanden te leven heeft. Vijf jaar later en vele hersenbloedingen en TIA's verder is Roy er nog steeds. Deze zondag komt een ultieme wens voor hem uit: nog één ritje in een Amerikaanse wagen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn