Bewerken

Auto over de kop in Loenen, brandweer moet beknelde bestuurder bevrijden

videoBij een ongeluk in Loenen is een man gewond geraakt. Hij botste met zijn auto op een ander voertuig, waarna zijn auto over de kop vloog. De brandweer moest de bestuurder uit zijn benaderde situatie bevrijden.

Het ongeluk gebeurde aan het begin van de avond op de kruising van de Voorsterweg met Kanaal Zuid. De brandweer kwam samen met meerdere ambulances ter plaatse. De man zat bekneld in zijn voertuig. Het ambulancepersoneel heeft hem gestabiliseerd. De brandweer kon hem vervolgens uit zijn positie bevrijden. 

Onderzoek

Nadat hij door de brandweer uit de auto was geknipt, werd de man naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met hem gaat, is nog niet bekend. De weg was door het ongeluk in beide richtingen afgesloten. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) doet onderzoek. 

Volledig scherm
De auto ligt op zijn kop na het ongeluk in Loenen. © Luciano de Graaf
  1. 7 vragen aan de onderzoekers die ruim 15.000 teken testen op levensgevaarlijk virus
    PREMIUM
    Aanrader van redactie

    7 vragen aan de onderzoe­kers die ruim 15.000 teken testen op levensge­vaar­lijk virus

    Ruim 15.000 teken uit alle delen van het land worden op dit moment onderzocht door wetenschappers van de Wageningen Universiteit (WUR) in het kader van een onderzoek naar het voor de mens gevaarlijke ‘tekenvirus’ TBE. Het onderzoek moet onder meer duidelijk maken hoe het virus zich verspreidt. In drie jaar tijd zijn zes mensen er flink ziek door geworden. Het meest recente geval deed zich deze vorige week voor in Twente.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn