Bewerken

Auto over de kop in Loenen, brandweer moet beknelde bestuurder bevrijden

videoBij een ongeluk in Loenen is een man gewond geraakt. Hij botste met zijn auto op een ander voertuig, waarna zijn auto over de kop vloog. De brandweer moest de bestuurder uit zijn benaderde situatie bevrijden.

Het ongeluk gebeurde aan het begin van de avond op de kruising van de Voorsterweg met Kanaal Zuid. De brandweer kwam samen met meerdere ambulances ter plaatse. De man zat bekneld in zijn voertuig. Het ambulancepersoneel heeft hem gestabiliseerd. De brandweer kon hem vervolgens uit zijn positie bevrijden. 

Onderzoek

Nadat hij door de brandweer uit de auto was geknipt, werd de man naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met hem gaat, is nog niet bekend. De weg was door het ongeluk in beide richtingen afgesloten. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) doet onderzoek. 

Volledig scherm
De auto ligt op zijn kop na het ongeluk in Loenen. © Luciano de Graaf
  1. Mengeling van emoties rond herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch
    PREMIUM

    Mengeling van emoties rond herinne­rings­cen­trum Apeldoorn­sche Bosch

    In het huis waar Yvonne Elzas als kind logeerde, komt een permanent herinneringscentrum over het oorlogsdrama van het Apeldoornsche Bosch. Haar grootouders woonden hier omdat haar opa directeur was van internaat Paedagogium Achisomog. Goed dat het herinneringscentrum er komt, zegt Elzas, al vindt ze het zelf steeds moeilijker om oorlogsverhalen te horen. ,,Ik kan bijna geen documentaire zien, maar nog steeds voel ik me hier ontzettend thuis.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn