Auto verwoest in Apeldoorn: politie vermoedt brandstichting

videoAanwonenden van de Germanenlaan in Apeldoorn zijn afgelopen nacht opgeschrikt door een autobrand. Het vuur werd rond kwart voor twee ontdekt waarna meteen 112 werd gebeld. Toen de brandweer arriveerde stond de voorzijde van de auto al volledig in brand. Het vuur was snel onder controle maar toen was de wagen al total loss. De brandweer had meteen al het vermoeden van brandstichting. 

 1. Lezers over verdachten die herkenbaar in beeld komen: ‘Criminelen hebben geen recht op privacy’
  Lezersreacties
  7

  Lezers over verdachten die herkenbaar in beeld komen: ‘Criminelen hebben geen recht op privacy’

  De politie deelt regelmatig beelden van mogelijke verdachten van misdrijven op sociale media. Eerst onherkenbaar, maar als de verdachte zich niet snel genoeg meldt, komt hij of zij alsnog vol in beeld. Veel lezers vinden dat dit meteen, of in elk geval sneller, zou moeten gebeuren. Niet iedereen is het daar mee eens: ‘Je zult het zelf maar zijn terwijl je niets strafbaars hebt gedaan.’
  Apeldoorn, Apeldoorn Noordoost
 2. Stephans bekendste werk in Apeldoorn werd gesloopt, nu mag hij langs het Kanaal een nieuwe handtekening zetten
  PREMIUM
  7

  Stephans bekendste werk in Apeldoorn werd gesloopt, nu mag hij langs het Kanaal een nieuwe handteke­ning zetten

  Het is een hele uitdaging. Hoe schilder je een kunstwerk, wanneer dit net boven de waterspiegel komt te staan? ,,Het is wel door mijn hoofd gegaan om met de zwembroek aan in het water te gaan staan’’, zegt Stephan Peters. Zijn werk is vanaf september op de betonnen kade van Kanaal Zuid in Apeldoorn te zien. Waar vroeger de boten tegen de wal lagen, is dan kleurrijk werk te zien.
  Apeldoorn