Volledig scherm
De aanrijding op de Vlijtseweg in Apeldoorn. © Luciano de Graaf

Automobiliste gewond bij aanrijding in Apeldoorn

Een automobiliste is vanmorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de Vlijtseweg in Apeldoorn. Twee auto's kwamen daar door onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Een van de auto's schoot na de klap door en kwam in een tuin tot stilstand.

De botsing vond om even na half negen plaats. De zwarte Peugeot stond geparkeerd voor de bakkerij in de straat en werd geraakt door de passerende Mercedes. De Peugeot ging daardoor tollen en kwam gekeerd in de straat te staan. Door de klap raakten beide wagens zwaar beschadigd en zullen moeten worden weggesleept. De automobiliste is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.  

  1. LIVE | Kamerleden keihard in debat marinierskazerne: ‘Schandelijk, Zeeland is bedonderd en vernederd’
    video

    LIVE | Kamerleden keihard in debat mariniers­ka­zer­ne: ‘Schande­lijk, Zeeland is bedonderd en vernederd’

    De Tweede Kamer heeft geen goed woord over voor de manier waarop staatssecretaris Barbara Visser met Zeeland is omgegaan in de kwestie rond de marinierskazerne. Ze ligt onder vuur omdat ze Zeeland ‘bedrogen en voorgelogen’ zou hebben, aangezien de mariniers nu naar Apeldoorn gaan. Vooralsnog lijkt haar positie niet in gevaar: de oppositie denkt voorlopig ‘slechts’ aan een motie van afkeuring - een soort gele kaart.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn