Volledig scherm
De aanrijding op de Vlijtseweg in Apeldoorn. © Luciano de Graaf

Automobiliste gewond bij aanrijding in Apeldoorn

Een automobiliste is vanmorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de Vlijtseweg in Apeldoorn. Twee auto's kwamen daar door onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Een van de auto's schoot na de klap door en kwam in een tuin tot stilstand.

De botsing vond om even na half negen plaats. De zwarte Peugeot stond geparkeerd voor de bakkerij in de straat en werd geraakt door de passerende Mercedes. De Peugeot ging daardoor tollen en kwam gekeerd in de straat te staan. Door de klap raakten beide wagens zwaar beschadigd en zullen moeten worden weggesleept. De automobiliste is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.  

  1. ‘AustrianDutchSisters’ Sara en Femke zijn Nederlandse hoop op een olympische medaille tijdens de Winterspelen
    PREMIUM
    VIDEO

    ‘Austrian­Dut­ch­Sis­ters’ Sara en Femke zijn Nederland­se hoop op een olympische medaille tijdens de Winterspe­len

    Nederland of Oostenrijk. Het is een duivels dilemma, voor Sara Marita (18) en Femke (16) Kramer. De in Apeldoorn geboren zussen emigreerden met hun familie elf jaar geleden naar Oostenrijk en maken daar nu furore als schansspringster en biatlete. Voor de Oostenrijkse bond, maar met een dubbele nationaliteit. De Nederlandse Skivereniging heeft ze scherp op de radar. ,,De deur staat echt open.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn