Volledig scherm
Ongeval in parkeergarage Marktplein Apeldoorn. © Maarten Sprangh

Automobiliste rijdt zichzelf klem in Apeldoornse parkeergarage

De hulpdiensten zijn vanochtend uitgerukt voor een ongeval in de parkeergarage onder het Apeldoornse stadhuis, waar een automobiliste zichzelf klem reed. De bestuurster raakte daarbij gewond en is per ambulance afgevoerd. 

Door nog onbekende oorzaak is de auto vast komen te zitten in een bocht naar een verdieping lager van de parkeergarage. De auto heeft een stoplichtje omver gereden en een reling geraakt.  De brandweer heeft geholpen om het slachtoffer uit de auto te halen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. 

  1. Jagershut bij ecoduct op A1 ongelukkige combi: 'We halen 'm weg’
    PREMIUM
    video

    Jagershut bij ecoduct op A1 ongelukki­ge combi: 'We halen 'm weg’

    Een jagershut op nog geen 250 meter afstand van ecoduct Kootwijkerzand over de A1, wekt wrevel bij de Faunabescherming. Op de plek waar herten, zwijnen en ander wild een weg door het bos zoeken naar de veilige oversteek over de A1, doemt op een heuveltje een jagershut op. ,,Ontzettend gemeen’’, vindt Harry Voss van de Faunabescherming. Volgens Staatsbosbeheer is de jagershut nooit gebruikt. Om misverstanden te voorkomen gaat Staatsbosbeheer de hut nu wel weghalen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn