Een motoragent spreekt de man aan die even later door collega's van de politieman zal worden afgevoerd.
Volledig scherm
Een motoragent spreekt de man aan die even later door collega's van de politieman zal worden afgevoerd. © Luciano de Graaf

Auto’s ontwijken man die midden op A1 bij Apeldoorn staat te liften: ‘Mijn vriendin heeft me eruit gezet’

updatePolitieagenten hebben vanmiddag een man afgevoerd die midden op de A1 bij Apeldoorn stond te liften. De lifter stond op de A1 in de richting van Apeldoorn naar Deventer op het viaduct, ter hoogte van de carpoollocatie Apeldoorn-Beekbergen.

10 reacties

 • Bart Alpha

  5 maanden geleden
  @Hennie Hij stond toch vlakbij een carpoolplaats. Misschien is hij er daar wel uitgezet. En we weten niet de reden waarom hij er uit is gezet. Mogelijk had ze een heel goede reden om hem er uit te zetten.
 • Hennie Moelard

  5 maanden geleden
  Als dat werkelijk zo is dan hadden ze die vrouw moeten bekeuren voor het uit de autozetten maar om dan te gaan liften op en langs de snelweg ook niet normaal. Dus is eigenlijk die bekeuring ook terecht. Je zal hem maar voor je auto krijgen!
 • O. Veenstra

  5 maanden geleden
  Als dit ook al door de vingers wordt gezien, dan is het hek van de dam. Dus gewoon bekeuren die man. Als iedereen zijn eigen regeltjes gaat maken, dan wordt het echt een zootje.
 • HA Klomp

  5 maanden geleden
  Mevrouw Koster, ik wil u wel eens horen als de politie er is als u de hulpdiensten nodig heeft
 • Sina Hogeboom

  5 maanden geleden
  Zielig hoor!!
 1. Oekraïne gooit huizenmarkt óók in Apeldoorn op slot, Tom en Nicka houden hoop: vier kijkers op open dag
  PREMIUM

  Oekraïne gooit huizen­markt óók in Apeldoorn op slot, Tom en Nicka houden hoop: vier kijkers op open dag

  Rijen gegadigden stonden in een rij, overbieden was eerder regel dan uitzondering. Sinds pakweg april weten Tom Oudshoorn en Nicka Vermeer beter. De gevolgen van de oorlog in Oekraïne, inflatie en renteverhoging laten zich voelen voor de huizenverkopers, die destijds nog dachten op korte termijn een verkoopakte te kunnen tekenen. ,,We hebben sinds april twee kijkers gehad.’’
 2. Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér
  Liveblog

  Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér

  Zowel HHC Hardenberg als SV Urk stond na drie wedstrijden op negen punten. Waar HHC de goede start een passend vervolg gaf, raakte SV Urk de kluts kwijt. Ook tegen Staphorst kreeg Gert-Jan Karsten de boel niet op de rails. HHC Hardenberg heeft eveneens een teleurstellende middag achter de rug. Dat geldt niet voor CSV Apeldoorn en DVS’33. De ploeg uit Ermelo boog een 0-2 achterstand om in een 3-2 zege. Dat en nog veel meer kwam deze zaterdag voorbij in het liveblog.