Volledig scherm
© Aventus

Aventus huldigt prijswinnende studenten

Aventus Apeldoorn heeft woensdagochtend zes studenten in het zonnetje gezet. Zij vielen in de prijzen tijdens de landelijke bokaalwedstrijden plaats voor Toerisme & Recreatie studenten in Amersfoort. 

Zo’n 100 studenten van zo’n 25 MBO-instellingen uit het hele land gingen begin maart in gemengde groepen de strijd met elkaar aan.

Inzet was het binnenhalen van de titel op één van de volgende gebieden: Frontoffice, Reizen en Recreatie. Er waren verschillende opdrachten die door de studenten moesten worden uitgevoerd. 

Testen

Sommige studenten werd gevraagd een presentatie te verzorgen voor een interessante reisbestemming, terwijl een andere groep de opdracht kreeg om in korte tijd een animatieprogramma te maken en tonen. Ook frontoffice studenten werden op de proef gesteld tijdens een opdracht waarin ze gevraagd werd een lastige praktijksituatie op te lossen, waarbij acteurs de rol van ‘lastige klant’ vervulden.

De studenten van Aventus wonnen in alle categorieën prijzen.  Leonie van der Kraats, Anouk Smit en Peggy van Stiphout pakten goud. Jayde Fokker en Bianca Magendans wonnen brons. Wouter Koens ging met zilver naar huis.
 

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn