Volledig scherm
District 11 en Toko Nhaly aan Molenstraat Centrum. © Jeroen Pol

Aziatische winkels in plint Molenstraat Centrum

In de plint van het appartementencomplex aan Molenstraat Centrum komen twee Aziatische winkels. Het gaat om District 11 op nummer 497, terwijl daarnaast Toko Nhaly binnenkort de deuren opent.

Tot eind 2018 zat sportschool The Real Gym in het pand. De 600 vierkante meter waren te weinig om te voldoen aan de wensen van de hedendaagse markt, zo gaf de eigenaar bij sluiting aan. 

District 11 gaat Aziatische accessoires verkopen. Het gaat dan onder meer om servies en keukenbenodigdheden. Toko Nhaly is een Aziatische Kruidenierswinkel, zo staat op de gevel.

Volledig scherm
The Real Gym zat tot eind 2018 in het pand. © Jeroen Pol
  1. AGOVV: gemeente Apeldoorn kan velden niet annexeren. ‘Dat deden ze in de Sovjet-Unie!’
    PREMIUM

    AGOVV: gemeente Apeldoorn kan velden niet annexeren. ‘Dat deden ze in de Sov­jet-Unie!’

    Voetbalclub AGOVV speelt een cruciale rol in het plan van de gemeente Apeldoorn om de parkeeroverlast door Apenheul definitief op te lossen door de tijdelijke overloopparkeerplaats op twee trainingsvelden permanent te maken. Stel dat de club weigert om die velden te verkopen? Dat kan niet, stelt wethouder Wim Willems, de gemeente heeft contractueel het recht om ze te kopen. AGOVV-voorzitter Martin Maassen wil dat eerst nog wel eens zien. ,,Annexeren deden ze in de Sovjet-Unie!’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn