De zoons van Liane Buitenhuis (links), onder andere Mitchel (rechts) wonen momenteel anti-kraak in het bakhuisje. De vraag is voor hoe lang nog.
Volledig scherm
PREMIUM
De zoons van Liane Buitenhuis (links), onder andere Mitchel (rechts) wonen momenteel anti-kraak in het bakhuisje. De vraag is voor hoe lang nog. © Maarten Sprangh

Bakhuisje aan woning van Liane in Apeldoorn moet worden gesloopt: ‘Heb er slapeloze nachten van’

,,Waarom moet ie tegen de vlakte, als er met de grond geen enkel plan is?” Een bakhuisje dat vastzit aan de woning van Liane Buitenhuis in Apeldoorn moet en zal gesloopt worden, benadrukt de gemeente. Met alle gevolgen van dien, stelt Buitenhuis. ,,Ik heb er slapeloze nachten van.”

5 reacties

 • E. van Willegen

  2 maanden geleden
  Het beroep van gemeentewoordvoerder is onderhand een crime voor de normale maatschappij. Hun business is het achterhouden van de waarheid zodat burgermeester en wethouders hun handen schoonhouden.
 • Mark Nijenhuis

  2 maanden geleden
  "Volgens gemeentewoordvoerder Roel van Vemde is Apeldoorn ‘altijd helder geweest’ over de sloop van het bakhuisje. ,,Gezien de toekomstige ontwikkelingen in het gebied." Als dhr van Vemde dan ook zou verduidelijken wat nu precies die plannen met het gebied zijn is de gemeente een stuk helderder. De huidige bewoners weten het kennelijk ook niet meer.
 • P. Atsma

  2 maanden geleden
  gewoon schenken aan die mensen scheelt de gemeente sloopkosten iedereen blij
 • H. Prinsen

  2 maanden geleden
  Het zal de gemeente Apeldoorn weer niet zijn. Ze doen ook alle mogelijke moeite om in een negatief daglicht te staan. Ben blij dat ik daar niet woon. Al is het in mijn gemeente Bronckhorst ook niet alles.
 • Jarno Wolters

  2 maanden geleden
  Bied het alsnog te koop aan liane iedereen blij