Bart Beunk verblijft na een moeilijke periode in Casa Bonita sinds enkele maanden in het Staatsliedenhuis. Zijn vrouw Wil komt vaak op bezoek. Ook Heleen Buitenhuis (achtergrond) neemt daar geregeld een kijkje.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Beunk verblijft na een moeilijke periode in Casa Bonita sinds enkele maanden in het Staatsliedenhuis. Zijn vrouw Wil komt vaak op bezoek. Ook Heleen Buitenhuis (achtergrond) neemt daar geregeld een kijkje. © Kevin Hagens

Bart is dement, maar wordt afgesnauwd in zorgcentrum Casa Bonita in Apeldoorn

De beelden van de verborgen camera van omroep MAX maakten indruk. Apeldoorner Bart Beunk, alzheimerpatiënt, wordt door personeel van woonzorgcentrum Casa Bonita uitgefoeterd, krijgt onvoldoende mondzorg en is soms alleen. Wat is er aan de hand bij Casa Bonita?

  1. Dankzij Bert uit Teuge zien wij teksten in de lucht die vaak viraal gaan
    PREMIUM
    VIDEO

    Dankzij Bert uit Teuge zien wij teksten in de lucht die vaak viraal gaan

    ‘Frank gewoon 4-3-3‘, ‘€9.000.000!! Bedankt Sywert‘ en ‘Date mij! ❤ ❤ ❤ Sibbejan.nl‘. Het is zomaar een greep uit de spandoeken die afgelopen weken via social media grote bekendheid kregen. Ze stegen stuk voor stuk op achter één van de vliegtuigen van Bert van de Bunte. De 29-jarige ziet een gigantische groei in luchtreclame. Meerdere keren per dag stijgt er wel een vliegtuig op vanaf vliegveld Teuge.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn