John de Mol overhandigt zijn afscheidscadeau aan Edwin Evers. De maquette is door het Apeldoornse bedrijf Impress3D gemaakt.
Volledig scherm
John de Mol overhandigt zijn afscheidscadeau aan Edwin Evers. De maquette is door het Apeldoornse bedrijf Impress3D gemaakt. © Impress3D

Bedrijf uit Apeldoorn maakt ‘uniek’ afscheidscadeau van John de Mol voor Edwin Evers: ‘Hij was er heel blij mee’

Het afscheidscadeau dat mediatycoon John de Mol vandaag aan radio dj Edwin Evers gaf? Een maquette van de 538-studio waar Evers jaar in jaar uit zijn populaire ochtendshow maakte. In 3D geprint en tot op de kleinste details gelijk aan de echte studio. Het Apeldoornse bedrijf Impress3D maakte het. ,,Een hele eer dat wij hiervoor gevraagd zijn.”

  1. Vliegmaat­schap­pij komt Daan en Renzo uit Apeldoorn tegemoet na mislopen vakantie: 'Hebben ze niet zoveel aan’
    PREMIUM
    7

    Vliegmaat­schap­pij komt Daan en Renzo uit Apeldoorn tegemoet na mislopen vakantie: 'Hebben ze niet zoveel aan’

    AirMalta wil ‘als gebaar van goede wil’ de vlucht van twee Apeldoornse jongens die in juli hun vakantie de mist in zagen gaan, gratis omboeken naar een andere datum. ,,Dat is mooi en lief bedoeld, maar als er verder niks gebeurt, hebben ze er niet zoveel aan’’, zegt Joyce, moeder van slachtoffer Daan Karssen. ,,De hele vakantie was veel duurder, dat kunnen ze niet zomaar nóg een keer betalen.”

Apeldoorn