Één van de vele uitvaarten in Nederland. De verwachting is dat het aantal jaarlijks zal oplopen van 152.000 in 2020 tot 200.000 in 2040.
Volledig scherm
PREMIUM
Één van de vele uitvaarten in Nederland. De verwachting is dat het aantal jaarlijks zal oplopen van 152.000 in 2020 tot 200.000 in 2040. © Shutterstock

Begrafenis booming business: forse groei aantal uitvaartondernemingen in Flevoland en Apeldoorn

kaartUitvaartondernemingen in Apeldoorn en Flevoland schieten de laatste vijf jaar als paddenstoelen uit de grond. Dit blijkt uit cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK). In Apeldoorn verdubbelde het aantal zelfs. ,,Ik zou hier niet meer beginnen.”

 1. Zelfs Kampen (ruim 50.000 inwoners) is al te klein voor de Rabobank
  PREMIUM
  4

  Zelfs Kampen (ruim 50.000 inwoners) is al te klein voor de Rabobank

  Op de halve dagen dat de Rabobank in Kampen het kantoor nog open had (voor corona) kwamen er zo'n tien klanten. Daar kun je een kantoor niet voor open houden. Dat snapt iedereen, denkt regio-directeur Mirjam Kerkdijk van Rabobank IJsseldelta. Maar waar houdt het dan op als zelfs een stad van 50.000 inwoners niet eens meer een bankfiliaal waard is; waar zelfs een bank die ‘dichtbij de mensen wil staan’ de deuren sluit? En is dat erg?
 2. Ook bikini verschiet nu van kleur; Tom (22) uit Apeldoorn pakt internationaal door
  PREMIUM
  VIDEO

  Ook bikini verschiet nu van kleur; Tom (22) uit Apeldoorn pakt internatio­naal door

  Hij speelde zich al in de kijker met verkleurende zwembroeken en bouwde dat uit met verkleurende mondkapjes. Nu kan Tom van Dieren ook meiden aan z'n internationale klantenkring toevoegen, dankzij de van kleur verschietende bikini's die hij deze week op de markt bracht. Hij is blij dat het is gelukt, zegt hij. Bikini's maken met deze eigenschappen is een stuk lastiger dan wat de mannen dragen...

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. Kiki’s grote liefde pleegde plotseling zelfmoord
  Play

  Kiki’s grote liefde pleegde plotseling zelfmoord

 2. Shoplicht duikt op bij modehuis in Ermelo
  Play

  Shoplicht duikt op bij modehuis in Ermelo

Apeldoorn