De zaak werd in 2017 na een brand opnieuw opgebouwd. Deze foto is op de dag van de heropening gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
De zaak werd in 2017 na een brand opnieuw opgebouwd. Deze foto is op de dag van de heropening gemaakt. © archief/Maarten Sprangh

Bekendste coffeeshop van Apeldoorn mag geen drugs meer verkopen

UPDATECoffeeshop ’t Bunkertje in Apeldoorn mag de komende drie maanden geen softdrugs verkopen. De gemeente heeft tijdelijk de gedoogverklaring ingetrokken die nodig is voor die verkoop. De maatregel is vandaag ingegaan.

34 reacties

 • Johannes van Dijk

  2 maanden geleden
  Andre Brasjen, er zullen ongetwijfeld steeds meer fietsers worden geschept, door mensen onder invloed van drugs. Totdat er eindelijk een "zero tolerance beleid komt.
 • marcel heuvel

  2 maanden geleden
  Verbieden slaat nergens op. Het is maar een plantje dat niet eens schadelijk is verder. Het helpt veel mensen dus ik zie geen enkele reden om het te verbieden. Veel mensen zijn beter af met wiet dan met schadelijke pillen van de huisarts. Het helpt bijvoorbeeld ook tegen adhd terwijl ritalin Veel schadelijker is. Sommige mensen met adhd of andere diagnoses kunnen hierdoor beter functioneren met wiet dan zonder. Laat ze dan ook legaal kweken.
 • Benno Heslinga

  2 maanden geleden
  Doe ook alle café s maar dicht dan in de buurt van scholen
 • Andr� Brasjen

  2 maanden geleden
  Dictatortje Heerts laat zich weer gelden, shop aan de laan van Mensenrechten sluiten! Ben benieuwd hoeveel fietsers de komende 3 maanden worden geschept in Apeldoorn. Begin eerst met verkeersveiligheid. Dit is alleen maar scoren voor de Bunne
 • Ferenc Dykstra

  2 maanden geleden
  @Hans Of alles legaliseren? Hoe bespottelijk is het eigenlijk dat we een lijstje hebben met verboden stofjes, waarvan sommige ook nog gewoon in de natuur voorkomen.