De viskraam aan de Arnhemseweg in Apeldoorn is zaterdag van zijn plek gehaald.
Volledig scherm
PREMIUM
De viskraam aan de Arnhemseweg in Apeldoorn is zaterdag van zijn plek gehaald. © Jeroen Pol

Bekendste viskraam van Apeldoorn is verdwenen, maar of hij ooit terugkeert?

Een bergje bladeren en een paar stoeptegels. Dat is nog zichtbaar langs de Arnhemseweg op de plek waar decennia een viskraam stond. Of er met het wegslepen van de kraam ook een einde komt aan de verkoop van haring en gebakken vis is de nog vraag.

18 reacties

 • Fred Hof

  2 maanden geleden
  @Ron Witteveen, ik denk dat jij niet weet waar je over praat, ook ik ben jaren klant geweest bij deze visboer en ik weet zeker dat de vorige eigenaar (Barry) de gebakken vis toch echt bakte in de kraam en niet in de magnetron. Daar komt bij als het wel in de magnetron zou worden opgewarmd dan was ik niet zo lang klant gebleven. Ik denk dat je in de war bent, en zelf je vis achteraf opwarmde in de magnetron bij jou thuis.
 • Ton T Koperberg

  2 maanden geleden
  Ik zou het jammer vinden als die niet meer terug keert aan de arnhemseweg hij hoord daar
 • ron Witteveen

  2 maanden geleden
  Beste Ronald Uiterweerd Er heeft daar 70 jaar een kraam gestaan. Denk niet dat de mensen in de buurt er al zolang wonen. Ze hebben er voor gekozen om daar te wonen en je weet dat het soms overlast geeft. Even voor uw duidelijkheid, de vorgige eigenaar incl zijn schoonvader bakte daar GEEN vis, Dit deze ze thuis en de vis werd via magnetron verwarmd. Dit is dus ook de reden waarom er eerder geen klachten waren. (Ps, was jaren klant bij Barry en partner) dus weet waarover ik praat.
 • Jacqueline Mulder

  2 maanden geleden
  de viskraam denk niet dat hij terug komt die buren aan de overkant hebben de ondernemer mooi naar de klote geholpen en ze kregen nog gelijk ook ik hoop echt dat de buurt in opstand komen en een hart onder de riem steken zo dat de viskraam weer terug komt waar hij jaren stond.
 • Mark Nijenhuis

  2 maanden geleden
  Zelfs een ezel stoot zich in het algemeen geen twee keer aan dezelfde steen. Sorry hoor, maar waar ben je allemaal (niet) mee bezig als je kraam twee keer in korte tijd in de brand vliegt? Nota bene terwijl je er zelf bij staat? Misschien kunnen ze inderdaad maar beter iets anders gaan doen, liefst iets zonder heet frituurvet en/of gasflessen.