Het gele bord dat er tijdelijk hangt wordt door veel mensen niet gezien - of genegeerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gele bord dat er tijdelijk hangt wordt door veel mensen niet gezien - of genegeerd. © Maarten Sprangh

Belachelijk of juist logisch? Fietsers moeten straks afstappen in de Kapelstraat in Apeldoorn

Fietsen in de Kapelstraat wordt overdag verboden. De gemeente Apeldoorn wil dat althans nu definitief instellen. De Fietsersbond is het daar niet mee eens. En meer mensen denken dat een andere oplossing mogelijk is. ,,Haal alleen de scooters er weg.’’

5 reacties

 • Bé Gerritse

  1 jaar geleden
  De Kapelstraat is een belangrijke fietsverbinding. Door Corona is de weg tijdelijk tot loopgebied verklaard. Het is mi dan ook niet terecht dat de straat nu wordt gelegaliseerd aks voetgangerszone ten koste van de fietser. Daarnaast de fietser was er altijd al de tafeltjes niet.
 • Erwin Stokkes

  1 jaar geleden
  Als meneer de kapper zijn auto midden in de straat parkeert kom je er geeneens langs als je van de fiets afstapt. Dus liever geen auto’s en scooters in de straat, ga toch lekker fietsen.
 • michel nales

  1 jaar geleden
  De hele verbinding tussen Apeldoorn oost en west is een drama, zowel met de auto als op de fiets Gezien de toename in de bevolkingsdichtheid is er nog immer geen plan de infrastructuur/mobiliteit aan te passen behouden voor Bauhaus aan de Americaweg. Pomp lekker het kanaal leeg en maak daar maar een doorgaande weg van en het ov voor 1 euro zoals dat in het verleden ook was.
 • frank meijers

  1 jaar geleden
  Ze doen er alles aan om een dorp te blijven
 • J de Geus

  1 jaar geleden
  De Kapelstraat behoort tot de snelfietsroute van Apeldoorn dus fietsen moet mogelijk blijven!! De snelfietsroute was er eerder als al die tafeltjes die daar buiten staan vd restaurants....dus dat had nooit mogelijk moeten zijn!!
 1. Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenprotesten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’
  Lezers over
  33

  Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenpro­tes­ten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’

  De boeren protesteren al dagenlang tegen het nieuwe stikstofbeleid van de overheid. De protesten worden steeds heftiger, van het in brand zetten van hooibalen langs de snelweg tot het legen van een giertank bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal. De extremere protesten maken veel los bij iedereen, zo ook bij onze lezers. Lees hier een greep uit de reacties.

Apeldoorn