Het CB-complex is de huidige vorm. Het gedeelte tussen de kubussen links, en de kantoortorens rechts gaat als eerste tegen de vlakte.
Volledig scherm
Het CB-complex is de huidige vorm. Het gedeelte tussen de kubussen links, en de kantoortorens rechts gaat als eerste tegen de vlakte. © Bram van de Biezen

Beroemd Centraal Beheer-pand in Apeldoorn komt nog dit jaar weer vrij te staan

Een deel van de nieuwbouw op het Centraal Beheer-complex in het centrum van Apeldoorn verdwijnt nog dit jaar. Daardoor komt het vermaarde gebouw van architect Herman Hertzberger weer los te staan; zoals het ooit is neergezet én zoals het ook in de nieuwe opzet weer moet schitteren.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    4

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn