KPN Netwerk gaat een kleine glasvezelcentrale plaatsen. Daarvoor moet een 40 jaar oude haagbeuk wijken. Het huis van Bert Schussler staat rechtsonder op de foto.
Volledig scherm
PREMIUM
KPN Netwerk gaat een kleine glasvezelcentrale plaatsen. Daarvoor moet een 40 jaar oude haagbeuk wijken. Het huis van Bert Schussler staat rechtsonder op de foto. © Bram van de Biezen

Bert verzet zich tevergeefs tegen glasvezelcentrale naast zijn achtertuin in Uddel: ‘Afgrijselijk’

Toen Bert Schussler vanochtend de gordijnen open deed, zag hij vanuit zijn achtertuin in Uddel niet meer zijn geliefde haagbeuk. De boom is omgezaagd, omdat KPN op die plek een glasvezelcentrale gaat plaatsen. Schussler heeft er alles aan gedaan om dat te voorkomen, maar zonder succes: ,,Arme boom.’’

10 reacties

 • Chinta M.L. Koster

  2 maanden geleden
  KPN een van de grootste machtsmisbruikers. Gemeentes laten de misbruik klakkeloos over zich heen komen. En niet alleen in Uddel! De ambtenaren van desbetreffende gemeentes werken op precies eenzelfde manier. Bij misbruik van macht geen baanverlies.Dat is hun motto. Meelopen met de kudde zonder enig besef wat de opgelopen schade doet voor mens en natuur.
 • Martin Schuitert

  2 maanden geleden
  Hij heeft straks wel goed beeld op tv , of zou daar niet naar gekeken worden 🤫
 • Rene De Wilde

  2 maanden geleden
  Jammer maar hier in Nederland ben je Jan met de pet maar. Multinationals hebben een machts pozietsie de rijken gaan voor . Welkom in Nederland.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Meer inwoners meer last van elkaar.
 • adri gerritsen

  2 maanden geleden
  Ik zeg het wederom, als je geld hebt doe je wonderen. Zo'n niet dan is het donderen. Hoe groter hoe machtiger.