Jos Diependaal, voorzitter van de winkeliersvereniging Eglantier, wil dolgraag een schoonmaakbeurt uitvoeren bij het gesloten café Friends. Apeldoorn geeft daarvoor echter geen toestemming.
Volledig scherm
PREMIUM
Jos Diependaal, voorzitter van de winkeliersvereniging Eglantier, wil dolgraag een schoonmaakbeurt uitvoeren bij het gesloten café Friends. Apeldoorn geeft daarvoor echter geen toestemming. © Maarten Sprangh / fotobewerking de Stentor

Beschimmeld biertje en geopend pakje shag: de tijd staat al twee maanden stil in dit Apeldoornse café

Ondernemers op het Apeldoornse winkelcentrum Eglantier maken zich grote zorgen over de gevolgen van de politie-inval twee maanden geleden in café Friends. Er werd cocaïne en illegaal vuurwerk gevonden, waarna de burgemeester besloot dat het pand een jaar verboden terrein is. Ook een schoonmaakbeurt door de ondernemers staat hij tot hun ergernis niet toe. 

1 reactie

 • K van Venen

  2 maanden geleden
  Niet meer open onder deze eigenaar. Eerlijk geld verdienen is er voor deze gasten niet bij.
 1. Hoop op doorbraak in zaak vermiste Ercan (29): politie gebruikt nieuwe technieken in Deventer woning
  Update
  2

  Hoop op doorbraak in zaak vermiste Ercan (29) uit Apeldoorn: politie gebruikt nieuwe technieken in woning

  De Zevenbergenstraat in Deventer is opnieuw het toneel van de zoektocht naar de vermiste Apeldoorner Ercan Öztürk. De politie haalde een half jaar geleden die woning overhoop, maar doet dit naar aanleiding van nieuwe informatie nog eens over. De hoop op een doorbraak blijft daarmee overeind. Broer Cihan gruwelt van het ergste scenario, maar houdt hoop zijn broer levend terug te zien.