Volledig scherm
De betrokken Mercedes liep flinke schade op aan de voorruit. De OV-fiets lag na het ongeval in de middenberm. © Persbureau Heitink

Bestuurder OV-fiets gewond bij aanrijding in Apeldoorn

Een fietser is vanmiddag aangereden door een automobilist op de Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn. Door de klap raakte de fietser gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur bij de oversteekplaats bij het Amaliapark. De bestuurder van een OV-fiets werd hier door nog onbekende oorzaak aangereden.

De fietser raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De auto, een donkerkleurige Mercedes, liep behoorlijke schade op aan de voorruit. 

Verkeer vanuit het centrum van Apeldoorn werd vanwege het ongeluk enige tijd omgeleid.

  1. Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaanse wagen
    PREMIUM
    VIDEO

    Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaan­se wagen

    Amerikaanse auto's zijn z'n lust en zijn leven. Hij bezat ze, sleutelde eraan. Tot Roy van den Bosch (47) uit Twello vijf jaar geleden wordt getroffen door een hersenbloeding. Het is direct foute boel volgens de artsen. Ouders Jose en Eddie krijgen te horen dat hij nog wellicht drie maanden te leven heeft. Vijf jaar later en vele hersenbloedingen en TIA's verder is Roy er nog steeds. Deze zondag komt een ultieme wens voor hem uit: nog één ritje in een Amerikaanse wagen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn