Volledig scherm
De bestuurder van het witte bestelbusje is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. © Pim Velthuizen

Bestuurders rijden door afzetting na ongeluk Apeldoorn

Drie bestuurders zijn zaterdagochtend in Apeldoorn beboet, nadat zij door de afzetting reden na een ongeluk op de Laan van Maten. Daarbij knalde een bestuurder van een bestelbus op een vrachtwagen.

De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde rond 9.00 uur op de splitsing met de Gildenlaan. De bestuurder van een wit bestelbusje zag de vrachtwagen over het hoofd en reed in op de achterkant.

Negeren afzetting

Na het incident reden drie bestuurders door de afzetting heen. Eén daarvan reed daarbij tegen het verkeer in. De politie slingerde de automobilisten op de bon.

De politie onderzoekt het ongeluk, waardoor de Laan van Maten is afgesloten. 

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Provincies geven miljoenen uit, maar wat doen ze nou eigenlijk?
    PREMIUM
    Video | Serie

    Provincies geven miljoenen uit, maar wat doen ze nou eigenlijk?

    Of het nou gaat om de aanleg van wegen, het laten rijden van treinen of bepalen waar ontwikkelaars woningen bouwen. De invloed van provincies in de regio is voor iedereen voelbaar. Ook komend jaar investeren provincies honderden miljoenen euro's. Desondanks blijft traditiegetrouw de helft van de kiezers weg tijdens de provinciale verkiezingen. ,,De enige manier om dat op te krikken is het invoeren van een opkomstplicht'', denkt hoogleraar Monique Leyenaar.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn