Archief/Rob Voss
Volledig scherm
PREMIUM
© Archief/Rob Voss

Betalen voor natuur? Daar moet heel Apeldoorn over kunnen meepraten

Is het acceptabel om parkeergeld te gaan heffen in Veluwse bossen? Of delen van de natuur af te sluiten? De Apeldoornse politiek houdt daar binnenkort een open discussie over. Inwoners en ondernemers kunnen daar dan ook hun zegje over doen.

5 reacties

 • W Huisman

  1 jaar geleden
  al weer de VVD de partij waar iedereen in de top maar wegloopt wachtgeld krijgt en dan de burger die is naar de bos wil laten betalen Het is van de zotte
 • Arjan van Erven

  1 jaar geleden
  Uitbannen van gezinnen. Openbaar vervoer is duur oirzaak een gezin dat een keer daar gebruik van maakt. Pretparken worden onbetaalbaar. En nu ligt er een voorstel dat gezinnen niet meer welkom zijn in het bos. Tenminste als je geld hebt, mag je natuurlijk wel komen. Bijzonder om (nu) openbaar gebied betaalbaar te maken.
 • E. Lentekind- De Jong

  1 jaar geleden
  Wat is de reden dat iedereen moet meepraten? Het gaat om natuurbehoud. Volgens mij is dat niet onderhandelbaar.
 • c. van Wingerden

  1 jaar geleden
  Natuur is van ons allemaal. Het is leefruimte. Bekostig dit uit algemene middelen. Subsidie. Kost dit ineens meer dan voorheen? Verhoog de algemene belasting en subsidie. Voor straatverlichting moet je ook niet ineens gaan betalen! Goed om na te denken hoe je natuur gaat gebruiken, maar niet door toegang te heffen. Niet te betalen? Het is een kwestie van keuzes maken en prioriteiten stellen.
 • R. Veldhuis

  1 jaar geleden
  Het is wel bijzonder dat een artikel dat gaat over heel apeldoorn moet meepraten achter een premium artikel is. Naast eventueel betalen zou er meer asndscht moeten zijn voor een gedragscode in de natuur. Ik vind het in ieder geval niet meer leuk wandelen met alle wielrenners en mountainbikers in het bos. Ik wil best rekening houden maar dat werkt twee kanten op.